DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

2011


Léto 2011

Léto budiž pochváleno! Dlouhé dny, více sluníčka a skvělý čas na procházky, výlety a koupání, pro psy i jejich páníčky. I když moc velké vedro chlupáčům moc neprospívá...

S našimi přáteli ze cvičáku jsme podnikli výlet vlakem do vedlejšího městečka, a to v rámci socializace psů. Moc se pejskům nelíbilo nastupování do vlaku, ještě k tomu s náhubkem, na který moc zvyklí nejsou, ale vše jsme nakonec zvládli „levou zadní tlapkou“. Asi nejvíc se našemu Caesarovi líbilo malé „zoo“ u restaurace, kterou jsme na závěr výletu navštívili. Byli tam v oplocené zahrádce kozy, králíci a kuřátka. Tak se ti naši chlupáči naštěstí jen lačně dívali skrz plot potlačujíce lovecké pudy…



Caesar a jeho druhé narozeniny (24. dubna)

Dva roky života psa jsou určitě důvodem k oslavě. Je to věk, kdy je pes už dospělý, ve výborné fyzické kondici a taky už o tom svém psím světě něco ví.

Náš Caesar je v tomto věku pořádný chlapík! Má svoje oblíbené činnosti, jako běhání pro něco, přetahování o cokoliv, chození na procházky, nejlépe spojené s koupáním, ale také se dokáže nadchnout pro dobré jídlo a podrbání kolem uší. Rád chodí na cvičák, kde se učí (ne)poslušnosti, zdolává překážky a má tam své psí kamarády. Patříme taky do Klubu bílého ovčáka, kde jsme prožili hodně pěkných zážitků, a už teď se těšíme na další výlet, kde se setkáme s Caesarovými sourozenci, jejich milými páníčky a dalšími příznivci tohoto bílého plemene.

Pro všechny členy naší rodiny je Caesar zkrátka „malý velký“ přítel, který nás  všechny zbožňuje (i když nejvíce toho, kdo ho zrovna bere zrovna na procházku…). A nám se pak dobře poslouchá, když někdo pronese, že by se mu docela líbilo být u nás psem.
 
Tak, Caesare, při příležitosti tvých druhých narozenin ti přejeme dobrý apetit a hlavně radost ze života, kterou umíš rozdávat i nám, členům tvé smečky!

 


 

Zima na konci ledna

Caesar 21 měsíců